Sastojci: 4-5 tikvica, 200 g slanine, 200 g sira, vlasac, metvica, maslinovo ulje, sol, papar
Priprema: Narežite tikvice po dužini na otprilike 20 kriški. Poprskajte ih maslinovim uljem te posolite i popaprite. zagrijte tavu ili roštilj pa ih pecite otprilike 5 minuta. Preporučuje ih se radije peći na roštilju, i to dok ne dobiju crte na sebi, a onda ih ostavite da se ohlade. slaninu također narežite na kriške, popaprite i posolite te komade kratko pecite na roštilju dok ne postanu hrskave. Na kriške tikvica rasporedite po krišku slanine, a zatim na nju stavite sira prema želji. Pospite vlascem i metvicom ili začinima prema ukusu. Zatim sve smotajte tako da dobijete male svitke, probodite ih čačkalicama i poslužite
Trackback URL: http://www.blog.rs/trackback.php?id=141390
« | Jul 2011 | » | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |